Morgon tankar..........

Söndag morgon ( tidigt sådan)!
Då har det gått en vecka sedan man började att jobba igen efter semestern. En ledighet som betydde blåst och regn. I alla fall där en annan befann sig. Konstigt att man alltid tycker att man befinner sig på fel ställe....att alla andra har bättre tur med solen. För visst är det väl så, att det är solens varma strålar vi vill ha på vår frusna och bleka lekamen...För att det skall vara riktigt bra så skall solen lysa under hela ens semester period.....Solen har förvisso värmt riktigt bra den sista veckan...men det är inte samma sak när man måste kliva upp för att dra på sig " arbets uniformen" och klockan ringer med sin ettrigaste signal...Då är det jobbet som hägrar. Inte lata dagar i trädgården eller på stranden...Dax att sluta och drömma och göra sig klar för en " gör din plikt som medborgare" insatts. Och se till att " matpengen" kommer in på kontot nästa månad oxå...
Och hörru du! Har du semester! Passa på att njuta.Här skiner solen. Hur är det hos dig???
 
 
Have fun in the sun!
/ Kram Suss
 

Mardrömmar.....

Morgon!
Att drömma mardrömmar är väl inte det bästa, och det gör vi väl alla då och då. Men att göra det varje natt och sedan komma ihåg dom är inte OK. Det för stör ju ens hela natt sömn. Har nog hållt på i två veckor att drömma " skit drömmar". Och det är ju inte så att det hjälper med att vakna. Nejdå! Dom sitter liksom i hela dagen i kroppen och i hjärn kontoret. Man kan inte skaka av sig olusten efter dom....Kan ju undra vad dom kommer ifrån. Det är ju inte så att jag tittar på " otäcka" filmer inte, haha.
Jag får nog göra som lill killen säger:
- Mamma! Skaffa dig en drömmfångare! Den tar ALLA otäcka drömmar;);)
 
 
 
 
Jag vill sova som en prinsessa! Och inte vakna som en skit!
/ Kram Suss

Ojojojoj!!!!

Det är inte sant!!!
 
Så fort man vänder ryggen till så händer det saker!
Vad dillar " Tanten" om ? Jo detta! Blogg.se.....Här loggar man då in efter ett mindre uppe håll på så dära 3,5 månad, och så fattar man " narda"...Och alla som läst innan vet att jag är en bakåt strävande person när det gäller nymodigheter;);). Hur länge kommer det att ta att lära sig vart allt sitter nu då? 
 
Nu skall tanten botanisera lite granna bland funktionerna. Återkommer=)
 
 
 
 
/ Kram Suss
 
 

RSS 2.0