"Björn"....

Hej där ute!
Vad har då en björn och jag för likheter???
I detta fallet tycks det ju vara att vi båda har gått i ide;);)
Man kan ju tro att jag har försvunnit! Men icke då! Jag har häcken full.........( av göromål).
Det har varit full rulle här hos fru Lundin. Har haft en sak på jobbet som har tagit den senaste veckan i anspråk. Jag och en annan tjej har haft lite aktiviteter för dom " gamla". i detta fallet så blev det en " matbjudning. Det blev mat till ca 85 personer. Det tar sin lilla tid med plannering, inhandling, dukning, sedan skall det tillredas, dukas och utspisas på festdagen. Och när allt roligt är över så är det disk och iordningställande kvar. Men allt gick gallant. Och brukarna var mätta och nöjda. Vi hade även fixat en trubbadur som spelade. Han spelar som en gud....damerna himlade med ögonen.
Som grädden på moset så åkte jag på en " brak förkyldning" när matbjudningen var över....Den tar sin lilla tid att kurera sig ifrån. Och här är vi nu.  Snörvlar och hostar. Men detta är något alla tycks ha. Det är ju förkyldningstider. Och en rejäl snora åker man ju alltid på vår och höst, haha.
Men trotts detta så har helgen gått i dansen virvlar....Har tagit det lite lugnare med dansandet. Men med lite colliana innanför västen kan man klara sig bra, hihi. Endel använder sprit, men jag kör med hostmedicin;);)
I fredags var det säsongsfinal på Sägnernas hus. Playtones spelade. En trevlig kväll med mycket folk. I lördags blev det Boråsparken. JANNEZ spelade. Där var det en super kväll. Var det mycket folk på fredagen, så var det överfullt på dansgolvet i lördags. Men dom spelar bara så braaaa
Och vad har vi idag då???
Första dagen på ÄLGJAKTEN.....Ett nöje för pojkar som gillar att klä sig i grönt och sitta ute i skogen på en stubbe eller i ett älgtorn....Men på senare år så får vi ta och räkna till damerna oxå. Vi kvinnfolk gör intrång på mansdominerande marker. Huka er gubbar! För nu har kvinnorna laddat om....

Hälge älg! En älg av sin tid.

Att läsa om honom ger en många goa skratt...

/ Kram Suss


RSS 2.0