Väderbiten:)

Herre gud! Hur kan man bli så vädertokig på bara några dagar??
Vet inte hur många gånger under en dag jag kollar av vädret på datan.
Och varenda gång blir jag lika nedstämd. DET SKALL JU FÖR FAAAN VARA REGN PÅ FREDAG!!!!!!
Och vi som skall sitta ute.
Vi får lixom inte plats med 45 - 50 personer innomhus. Vårat lilla slott är inte så stort, haha
Allså är planen att vi skall sitta ute under skydd. Men hur kul är det på en skala från 1 - 10 att sitta ute i halv storm, driv is, skyfall och annat otyg som vädergudarna kan hitta på?
Klädslen är ju mera lätt klädd och barbenta ben. Det är ju mera skinn som syns när det är skolavslutning. Men med tanke på situationen så är det underställ, termobyxer, täckjacka och regnställ som gäller. Lika bra att fläska på med varntar och luva när man ändå håller på......
Tur att man inte lagt undan sina trotjänare. TERMOBYXAN, HAHA
Annars så följer jag min plan.
Idag skall jag till jobbet , för vi skall ha kurs idag. Hur smart är det att ligga en obligatorisk kurs mitt i studentveckan???
Antar att det bara är att gilla läget????
Men jag lovar att det sitter faan  i mig LÅÅÅÅÅÅÅNGT inne.
Får jag tag i den person som håller på att dansa " regndansen" så vrider jag nacken av han!!! För det är klart det är en han. En kvinna skulle ALDRIG vara sååå dumm, haha.
Ha det bra mina vänner så hörs vi!
/ Kram Suss
Vad tror ni detta skall bli i slut ändan då???????

Ned räkning .....

Ned räkning har börjat!
Måndag igår, tisdag idag, onsdag efter det, torsdag ligger inte långt borta och sedan så är det den stora Student dagen.
Det är all denna hysterin kretsar omkring. Stora tjejen Emelie tar studenten på fredag den 27 Maj. Vi ligger tidigt här i kommunen. Bara för att det inte skall krocka med andra avslutningar. Och att klasserna har som tradition att göra en resa. Då tyckte lärarna att det inte blev så mycket gjort den sista veckan,  så dom tidigare lade avslutningen, och det var väl ett smart drag av dom.
Man får inte vara dumm, för då blir man lärare, hihi
Idag har jag gjort dom sista fönstren, städat alltan och gjort rent i ugnen. Ha! Man kan ju tro att det är jul så som jag kryper runt och städar......men vill ha det snyggt. Det är nog sjukt att tänka så;) Men det drabbar ju bara mig själv. För som vanligt så sover resten av huset nu och jag är själv vaken och pysslar. Jag får mest gjort på kvällen och små timmarna. När jag kan vara för mig själv. Försök inte att förstå sig på mig, Herr L har inte ännu kommit på det och då har vi ändå varit ihop i över 21 år, haha.
Har gjort en plan som skall följas. Gör jag det så fixar sig allt.Jag lovar=)

En solskens historia:)

Hej på Er igen!
I lördags när Em och jag åkte iväg en sväng på kvällen så hände det något roligt när vi var på väg hem.
Jag körde upp till stället vi skulle till och Em körde hem.
På upp resan så såg vi inte ett enda djur i närheten utav vägen, kanske berode det på att, som Em sa: Detta gick ju fort. En sträcka som skulle ta ca 35 min, togs på 25min, haha. Vi hann väl inte se så mycket antagligen;)
Sedan satte sig Em bakom ratten och så bar det iväg ( Hon har ju eget körkort nu kan jag ju upplysa om för nytillkomna läsare). Sedan började djursafariet, haha. Det hoppade och sprang harar, rådjur, rävar över vägen. Sedan så kom det en grävling och luffsade över vägen oxå. Till saken hör att förra gången Em körde denna sträckan så hade hon närkontakt med en grävling. Men det gick bra, så när hon nu såg en grävling igen så tyckte hon att nu får det vara nog....Vi skrattade och skämtade över detta. Jag tyckte att med tanke på att det tycks vara så mycket djur över vägen så kanske vi skulle sänka hastigheten lite till.... Ja, nu fattades det ju bara en älg och en sådann vill man inte ha närkontakt med, haha. Så vi fortsatte färden med två par ögon fastklistrade på väg banan. Två par ser ju mer än ett par...Vi hade precis kommit ur Älmestads samhälle ( där är det ju 50, så vi hade inte kommit upp i hastighet ännu)då säger Em! - MEN VAD FAAN ÄR DET DÅ?????
I bilens ljus fält hade vi fått in tre rumpor med svans som sprang......Renar sa jag! Det såg ut som det!
Men nej! Det var tre stycken rymlingar.....TRE SMÅ DIKALVAR som var på vift.
Vad skall vi göra??? Inte kan jag bara lämna dom springande på vägen. Dom spang ömsom på höger sida och ömsom på vänster körbana.....På med varningsblinkersen och helljuset, och så låg vi efterdom. Tänkte att dom hoppar väl av vägen när dom kan. Inte faan att dom gjorde det. Varje gång vi fick möte så var det med hjärtat i hals gropen. För folk kör ju som galning ( kl är nu typ 23,15). Det enda jag tänkte: Nu smäller det! Men de mötande bilarna hann att stanna. Men folket i en bil fick nog hjärtat i halsgropen, ty dom fick möta dessa fyrfotande rymlingar mitt i en sväng. TVÄRNIT....Men Tjatte, Fnatte och Knatte hoppar glatt vidare i natten. Dom tycker väl att livet leker..
Vi fick en bil efter oss och han var väl av den mera hjärtlösa typen. För han skulle bara om, men han fick faanimig gasa ordentligt. För kalvar dom kan springa fort dom, haha.. I hela 6 km låg vi på detta viset. sedan när vi kom netr till timmeles samhälle, så ringer jag till Herr L. - Vi har tre kalvar framför oss! vad skall jag göra, säger jag! Det blir ganska tyst i luren...efter en stund - Inte vet jag???????
Men tro det eller ej. Kalvarna tog av på dom rätta ställerna för att komma hem till vårat hus ( Hur visste dom??? Någon där uppe som hjälpte till????). Precis när man skall svänga av ner till vårat hus, så får vi möte av en bil som stannar. Detta är den FÖRSTA bilen på hela färden som stannat. Ur kliver en kille och frågar var vi hittat dom, syftar på super TRION. -Utanför Älmestad, säger jag. - Det kanske är Brosan djur! säger han då. Och nu känner jag att detta kommer att lösa sig. För bönder emellan dom hjälper varandra. Där finns en hederskodex emellan. Så att jag inte kunde släppa dessa små finingar vind för våg. Beror nog på att jag är en " bondtös" trotts allt. Är uppvuxen på en bonngård med koskit i näsan, haha
Han ringer brosan som redan sitter i bilen. Han ( brosan) hade blivit väckt av en person med lokal kännedom ang bönder som kackat på dörren och sagt att det fanns lösa djur på vägen emot Timmele. Vid detta laget har Herr L tagit sig ut till oss ( han har ju varit bonne innan, hihi). Så nu är vi några stycken som står ute på gatan mitt i natten. Brosan kommer. Nu skall vi bara komma tillräckligt nära för att se öronmärkningen på djuren. Varje bonne har ju sin sifferkod. För det visade sig att det inte var brosans djur. MEN han visste vart Knatte, Fnatte och Tjatte hörde hemma hörde hemma. Så nu var det bara att se till att " super trion" stod still tills rättmäktigbonne kunde komma med djurtransporten och frakta hem sina rymlingar. Men trotts att dessa små hade sprungit långt och var trötta så fanns det fortfarnde spring kvar i benen. Det är klart all denna uppståndelsen hade ju dragit till sig flera grannar. Det är ju inta varje natt man har rymlingar på gatan..vi viskade för att inte skrämma kalvarna på flykt. Detta hade ju inte passertat obemärkt förbi hos " häckmarodören" ( läs ett gammalt inlägg på förra bloggen om personen, hihi). Även nu kommer han full ut och gapar med hög röst, när vi andra säger: hyss, var tyst! Så kalvarna drar iväg igen i grannens trädgård. För det är där vi hamnat. INNE HOS GRANNEN, hihi. Tur det inte är min gräsmatta. Små kalv klövar kan allt ställa till en stor oredan. Den enda person som inte vaknat ÄR gräsmattans ägare. Vi är uppskattningsvis 10 personen som är inne på hans tomt, och har så varit den senaste timmen, haha. Nu tittar då han ut pga att frun har sagt att det finns folk i trädgården...- Oj! Här var det många? Vad har hänt??. Men efter att vi talat om det, så skrattar han och kommer ut han med. Vid detta laget har då rätt ägare kommit med stor TRAKTOR och kärra. Efter diverse förberedelser och en snabb attack så har vi nu rymlingarna på flaket...Nu var dom frihetsberövade igen och innom lås och bomm, HAHAHA.
Nu kunde då alla gå hem till sig med en solskenshistoria på sina läppar.
Detta var väl inte så jag hade tänkt mig avslutat på denna dagen. En dag som dessutom skulle gå under enligt ett " KOKKO huvud". Så vid halv tre kryper jag ner i sängen. Är man en sann djurvänn så blir det lite omständigt ibland.. Men allt löste sig ju bra. Kan undra om det var någon " som hjälpte" till. Någon  "uppeifrån"...Ibland kan man faktiskt undra...även jag kan svikta i min tro; HIHI
Återkommer under dagen- Har ju som bekant semester denna veckan. SKÖNT!!
Så har såg kalvarna ut. Vem med hjärtat på rätt ställe kan lämna dessa charmtroll vind för våg mitt i natten. Många faror som lurar.....Den enda kameran ( mobilkameran)  som fanns i bilen var Em´s men hon körde ju och JAG kan den inte... Så därför har jag lånat denna bilden på google.
/ Kram Suss

En slagen hjälte......

Nu har det åter blivit några dagar sedan jag har givit något liv ifrån mig!
Men jag är en slagen hjälte, haha.
Allså inte bokstavligen, men jag hinner bara det allra nödvändigaste.
Först så är det jobb ( en mastodont vecka) och sedan hem till min lilla borg, för att städa. Fönsterputs och "lupp" dammning har tagit på krafterna. Och där emellan så har jag hunnit med att baka. Sedan är det till att tjata på resten av familjen som tror att man skall hinna allt typ på torsdagen innan den stora dagen. JAG PRATAR OM STUDENTEN som är nästa fredag.... Okey, visst behöver man inte vända på hela huset bara för det. MEN jag vill att det skall vara tipp topp på slottet.
Men att inte få respons när man säger någon, kan reta "gallfeber" på mig. Det är som att vifta med ett rött skynke framför en tjur. Effekten blir likadan. Fru Lundin går upp i små atomer som sedan sammanstrålar till en stor " bomb" som exploderar.PANG!!! Då skall man försöka att inte vara för nära om man har sitt liv kärt, haha. Och tjat tar på den positiva energin. Då gör jag det själv i ren ilska. Ja, ni ser jag har ju knappt tid att gå på toaletten, än mindre att sitta framför datan, hihi
Men jag kan lugna er med att säga att detta är bara temporärt. Den 1 juni är den vanliga Suss tillbaka. Sedan är det 2 år till nästa gång. Och fungerar inte det denna gången, så blir det catering firma som gäller nästa gång. Prismässigt så gör det inte så mycket;)
Även trädgården behövs ses över. Man kan ju inte ha en äng som gräsmatta....men i och för sig. Det kanske skulle fungera. Då kan ju alla ta var sin filt med och slå ner ashlena på och sedan kan vi äta på backen. Då behövs det inga bord och annat krims krams....
Det skulle lätta på endel måsten, haha.

Men det är väl bäst att hålla sig väl med släkten. Bäst att sköta sig, annars kommer man att valsa runt som samtals ämne en lång tid framöver....Sina vänner väljer man, släkten får man!


Inte är det glada miner precis, haha
Trädgårds nissarna i högvarv.
Undrar om detta är student klädslen:):)


KÄNNER MIG LITE SÅ HÄR JUST NU! HAHA
HA EN FIN FREDAGS KVÄLL !
/ KRAM SUSS


I´m alive!!!!

Jag lever!!!
Har inte brutit några ben eller fått en sten i huvudet, haha.
Bloggade ju senast i fredags och då var det ju den 13:e.
Var på dans i Sägnernas hus i fredags. Dansade till Bhonus. Det var en toppen kväll. Benen gick som "lärkvingar". Bra musik och skojiga människor gör en bra dans kväll.
Sedan var det tidigt upp på lördagen, för då hade lill killen avslutning på sin plask och lek i badhuset. Han var stolt som en tupp. Han hade tagit baddaren och så fick han ett diplom. Tänk att man kan vara så duktig fast man bara är 5 år;);). Hoppas det blir en bra badsommar, så att han lär sig att simma i sommar. Han har fått en bra badvana. Men en sak är konstigt: I badhuset kan han få hur mycket vatten i ansiktet som helst. Men när han skall bada eller dusha så skriker han som en stucken gris när han får en " droppe" vatten i ögonen, haha. Konstigt!

Söndagen så jobbade jag långpass och idag är jag ledig.
Skulle tvätta lite fönster hade jag tänkt mig, men det regnar ju.Skit oxå. Men lugn! Det finns annat att göra.
Små tussar i hörnen indikerar på att " dammråttorna" börjar bli för många i antalet, hihi. Så det är dax för anti simex sannering. DAMMSUGAREN skall fram och göra sitt....
Men känner mig lite " sleten" i kroppen. Det får bli ett slut på alla sena timmar. Men hur sjutton skall man komma i säng i tid??????? Den ekvationen har jag inte löst ännu:):)
Ena stunden så lyser solen. För att i nästa stund så ösregnar det.
Inget lätt väder att tvätta fönster i.
Att ta en promenad lockar inte heller, så
man håller sig innomhus idag..
VAD HAR NI FÖR VÄDER IDAG DÅ????

/ KRAM Suss


Fredag den 13:de

Det är väl inte konstigt att man skall vakna med huvudvärk idag!!!!!
Det är ju fredag den trettonde idag!
Det kanske inte är det bästa uppvaknandet, men med " min" lille bäste vän: TREO så skall man nog få ordning på dom små hjärncellerna. Just nu så sitter det en liten " jävel" och hammrar för fullt i skallen, dunk, dunk!
Jag som inte har tagit en droppe, konstigt.
Men däremot har jag en hel massa att göra idag och det måste BLI gjort..har jobbat hela veckan och skall jobba lite i helgen oxå..
Är även inne på min andra kopp kaffe. Så det skall nog bli ordning på fru Lundin vad det lider. Och då sätter racer växlen in, haha.

Har tänkt dra iväg på dans ikväll om man inte stupar på mållinjen...Men det är ju några timmar kvar till dess.

Den lilla solen lyser även idag, fast det är lite måln på himmlen. Tempen har dragit sig upp till 17 + grader. Det är inte bikini väder just nu, men det kanske blir bättre frammåt dagen...

Vad hittar ni på idag då???
/ Kram Suss

Tvi, tvi....

Och åter tvi....Men än så långe har jag klarat mig. Tacka vet jag en ordenlig fylla, haha!
Mår bra än så länge, så spriten har nog hjälpt..Inga nya fall av spyor på jobbet.
Men man kanske inte skall ropa " hej" ännu. ......

Det har varit ett par fina dagar nu. Igår drog sig tempen upp till 34 + grader i solväggen. Hur skönt var inte det. Man riktigt känner hur det värmer i kroppen. Men igen gälld så är det torrt som " fnöske" i naturen. Gräsmattan skriker efter regn, även blomrabbatterna vill ha sig en rotblöta....Sista ordentliga bötan var ju när snön gick bort och hur länge sedan är inte det????
Men börjar det regna så slutar det väl inte. Att man inte kan vara riktigt nöjd....
Jädrans människa till att vara otacksam, hihi

Har bakat lite till studenten. Det blev 3 stora plåtar vanliga CKOKLADRUTOR, KÄRLEKSMUMS,  SARAS KAKA, FIFFI RUTOR, ja kärt barn har många namn. Vet ni något mera namn på dessa godingar.
Sedan har jag även gjort en plåt glutenfria och laktosfria....Här är godingarna upp radade. Det blev 80 st kakor som jag pakade ner ner...Var tvungen att " leka" lite, hahah. Ser ni att det står TACK? Det är till Er som läser mitt " pladder", hihi

Nu får jag allt rusa. Plikten kallar!!!
/ Kram Suss

Sprit i mängder.....

Dagens på Er!
Då har man överlevt helgens jobb.
 Kanske inte den bäste helgen pga att det är magsjuka som finns ute på " bögda"...
Bara detta ordet "magsjuka" ger mig kalla kårar på ryggen.
Det är psykiskt ned tyngande att veta att man kanske har dragit på sig skiten. Och sedan veta att man kanske dragit in skiten i sitt egna hus..
Tycker att man som vårdpersonal skulle få mera betalt när man "medvetet" går in och gör sitt jobb, genom att hjälpa någon som är sjuk. Men nej då! Däremot så straffas man med en karensdag när man själv blir sjuk. Hur jävla snett är inte detta???? Finns det ingen politiker som skulle kunna ta tag i detta och säga att man inte behövde en karens om man själv blir sjuk genom smitta på jobbet.
Vet att det finns företag som själva tar bort karensen vid vinterkräk för sina anställda. En STOR eloge till dom. Det är så det skall vara! Företag som månar om sin arbetskraft....
Det är ju inte så att man söker upp "sjuka" för att själv bli smittad, så att man kan vara hemma. SÅÅÅÅ jävla roligt är det inte att spy..
Så spriten har flödat i helgen kan man säga, haha
Det har varit så att man har spritat sig långt upp i armhålorna..Spritat allt man skall ta i och spritat allt man rört för att hålla skiten innom begränsat område..Hade snuten stoppat en igår kväll så hade han nog rynkat på ögonbrynen mer än en gång av sprit ångorna som fanns i bilen ( Jag jobbade ute igår). Jag pratar om den trogna följeslagaren " handspriten". Det luktar rejält med sprit omkring en när man använder det. Och man är ganska frikostig med spriten, haha.
Endel skulle hem och ta sig en rejäl " whisky" pinne för invärtes bruk. Men jag tror inte på det. Inte heller vitpepparkorn...Allså är det bara till att vänta 2 dygn, för att se om man klarat sig.......


Nejdå! Det är inte så här jag ser ut, utan tvärrt om!
DISS och mungiporna vid fotknölarna.
/ Kram Suss


En knapp eller två????

Hittade en kofta som hängde alldeles alléna i veckan. Den hade hängt ett tag. Tog mig då en närmare titt på den. Såg då att det fattades 2 knappar i den. Frågar då  dom stora tjejerna om dom vet var knapparna finns???
Dom tittar oförstående på en! Va, fattas det knappar???
Detta tycks ju vara någon alldeles ny information.
- Det fattades en , när jag tog den säger den ena! Sedan tappade jag den andra, men den ligger i badrumsskåpet!
Allså så tog man koftan ändå, utan knappar till skolan.
- Vem skall sy i den då?
Inget svar just då
Inte jag!, säger den första knapp tapperskan! Men jag hittade inte min knapp. Antagligen ligger den i skolan någon stanns.....
Jag letar reda på reserv knappen, eftersom det bara tycks vara jag som vet var dom finns....
Jag lägger fram BÅDA knapparna på köksbordet och hänger koftan på stolen. Där fick den hänga i två dagar.Fortfarande ingen som sytt i knapparna. Igår så flyttade jag koftan ifrån köket och hängde den över stolen i tv-rummet. Knapparna ligger väl synliga jämnter. Kan undra hur länge den kommer till att hänga där?
Eftersom dom nu hävdar att var och en skall sy i var sin knapp dom tappat...
Hur svårt kan det vara att sy i en knapp? Eller vad har dom lärt sig i skolan på syslöjden.
Men antagligen så kommer det att bli jag som syr i knapp urslingarna när jag tröttnat att se den hängande över allt. MEN då skall jag nog hävda att koftan till faller den person som satt dit dom små guldförgylda urslingarna....
Det kan ju inte vara mer än rätt, eller hur??
Vi snackar om " kids" som är 19 o 17, haha. Inga små tjejer inte.

Ja, vi får väl se i eftermiddag när jag kommer hem om den hänger kvar.
Antagligen är det någon som säger: - Mamma! var du tvungen att skriva om det på bloggen??
Det kan ju vara lite skämmit att veta att kompisen har läst....
Men förhoppningsvis så hade detta inlägg effekt, hahaha.

Här har jag en strålande fin morgon. MEN vi behöver regn. Tog en tur i trädgården nu och ser att det är alldeles "kruttorrt" i rabatterna...Annars så får man börja att vattna för att rädda växterna.....

Morgon på ER!   / Kram Suss

Elaka människor....

Läste en artikel igår som gjorde mig smått illamående!
HUR ELAKA KAN MÄNNISKOR VARA???
Det handlade om ett familje drama i Danmark.
En mor och far som misshandladt och förnedrat sina barn under många år... Det fanns hennes barn och hans barn och deras gemensamma barn med i bilden. Och den som varit mest utsatt skulle vara den äldsta dottern. Som enligt artiklern var i 20-årsåldern och lätt " förståndshandikappad. Men enligt mig så är det inte hon som är förståndshandikappad, UTAN FÖRÄLDRARNA ( dom är 38 o 40 år).
Mannen i huset har våldtagit den äldsta tösen ( även en syster). Hon har fått äta hundskit, har fått haft sex med en häst( ni ser, det låter ju inte klokt), en av pojkarna har dom hält varm soppa i halsen på , låtit en pojk skotta snö i alldeles för tunna kläder så att han har förfrysit sig. Huset dom bodde i var fall färdigt. Innomhus miljön var under all kritik,  det fanns djurskit och människo avföring på golven....m.m.
Ja, ni ser! Detta är ju inte klokt. Jag blir så FÖRBANNAD på sådant hära. VAR FINNS MED MÄNNISKOR som inte ser och inte hör.....
Det borde finnas SÅ många kanaler så att detta inte skulle fått fortsätta så länge som det gjorde.
Att detta uppdagades berodde på att 20-åringen kontaktade sin andra biologiska förälder...

Var fanns släktingar som inte såg missären????
Eller den andra föräldern till barnen ( eftersom det fanns mina, dina och våra barn i kullen)??
Var fanns skolan?? Fanns det ingen lärare som såg att barnen uppvisade ett avvikande mönster...???
Barnavårdcentralen??? Dom hade ju ett litet barn tillsammans...
Grannarna??? Var det ingen som såg att det inte var OK på denna gård.??? (Bodde ensligt, men nog stjutton skulle det vara någon som såg något eller hörde...
Och eftersom föräldrarna styrde med " järnhand" så nog skulle dom prata med någon och ett avvikande beteende " lyser" alltid" igenom i ord och handling???
 Eller valde ALLA att blunda för detta???

Jag ryser!!!!!!

Nu är tack och lov föräldrarna häcktade och barnen omhändertagna ( Dom är 8 syskon, hel och halv).
Men enligt artikeln så är barnen " störda" och kan kanske aldrig anpassas till vanlig miljö.
Hur kan föräldrar skada sina barn på detta viset??? Det övergår mitt förstånd.
Nu trodde dom ju att mannen i huset själv hade varit utsatt för misshandel under sin uppväxt tid och fortsatte då med detta mot sina egna barn. MEN är det  på detta viset så skulle ju dessa barn inte få skaffa barn i sin tur... För då går det ju i arv. Skulle man tvångsterilisera alla barn som blivit utsatta för våld i sin barndom, för att vara säkra på att dom inte för det vidare..... Det låter ju helt idiotiskt. Är det inget man själv bestämmer??? Om man vill göra goda eller elaka handlingar...
Låt dessa föräldrar bli inlåsta i ett mörktrum, släng sedan bort nycklen...
Ja, jag har inget medlidande alls för sådanna här såkallade människor...Visst är det synd åt barn som mister sina föräldrar, MEN jag tror att barn som blir utsatta för övergrepp, slag, missförhållanden m.m. Efter ett tag slutar att se sina föräldrar med kärlek....Alla behöver vi kärlek för att växa och bli trygga individer...Men utan det blir vi känslokalla....I en kärleksfull fosterfamilj kan dom kanske blomma upp igen...
Vill ni läsa så gå in på aftonbladet..

 Brukar ni oxå bli berörda av vad ni läser??

Tänk på dessa ord:
" De vänliga ord som sägs idag, kan bära frukt imorgon."  ( Gandhi).    
  / Kram Suss 

Vädret!!!

Vem av ER är det som har mördat spindeln, haha?????
Men tanke på att det regnar just nu. Inte för att jag skall klaga på regnet, det behövs verkligen komma en rejäl "rotblöta". Det är torrt i marken så att det knastrar när man går, haha.
Men är det inte konstigt? Förra veckan var det så varmt så att man gick omkring i bikini. Man små pustade för att värmen kommit så fort och tidigt.....endel drog säkert en " ramsa" över jävla värme ( men inte jag inte, haha).. Sedan blev det lite kallare och för bara några dagar sedan så SNÖADE det ute. I det läget så gnuggade man sig i ögonen och endel beställde säkert tid hos synsam, haha. Och nu dom senaste morrnarna så har man fått skrapa bilrutorna..Är det inte konstigt så säg. Så nu är vinterjackan fram plockad igen och bikinin lagd på is;);)

Jag vill ha värme igen och det är NU....nu..nu..nu


Eller är det vintern som kommer igen????
/ Kram Suss


Torsdag 5/5

God förmiddag på Er!
Vad det känns skönt att vara igång igen. Saknar att inte kunnat ha " knattratt" på datorn och sitta och skriva!
Har ni tänkt på så många vänner man har här ute! Det är ju rent makalöst. Jag bockar och bugar, tack för det!

Livet har knallat på som vanligt under min frånvaro. Jag mår prima. Men vill nog sända ett varnande finger: Den närmsta tiden kanske det kommer att bli mycket " student" snack, haha. Den stora tjejen skall ta studenten den 27 Maj. Och då kommer det att bli lite folk här hemma. Det är mycket som skall göras och klaffa till hennes dag. Det är inbjudan till 50 personer i dags läget.. Men det blir förhoppningsvis lite mindre. Det finns väl alltid någon som inte får ledigt och kan komma. Dagen är ju en fredag. Mat frågan och servering skall vi gå igenom. Det känns ju lite som ett storkök, haha. Men om jag får skryta lite så är jag bra på att organisera, så det kommer att bli bra. Så fort anmälningsdagen gått ut kan jag köra på för fullt. Då blir det speed och plannering för hela slanten:):)

Idag har jag ledigt och skall tillbringa dagen hemma. Lite att dona med.
Nu skall här fikas och sedan är det kålpuddingen som skall bli klar. Det luktar " skit" i hela huset, haha. Men det är tur att det smakar bättre än det luktar med kål, haha.

Vi hörs igen under dagen! Hej!
/ Kram Suss

NY BLOGG.......

Hej vänner!
Hoppas att ni följt med mig över hit till denna nya bloggen.
Ja, nytt och nytt. Det enda som kommer att skilja är att jag har satt dit: igen  efter sussifarten, haha.
Hade en massa strul på min andra blogg. Hoppas nu bara att det inte kommer att bli lika dant här. Känns lite tråkigt att lämna mina bilder och inlägg på den andra. Men hellre det än att behöva slita sitt hår för att det bara jävlas för en..
Det finns endel kvar att göra, men det kommer efter hand.

Skall försöka kommentera alla era kommentarer ifrån den gamla bloggen...Men det tar sin tid.

/ Kram Suss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0