En husvagns firares nöje...

Det måste ju vara utan tvekan: Att sitta och titta på när nykomlingar kommer med sin lille vagn och skall sätta upp sitt FÖRTÄLT....
Det är ju utan tvekan en orsak till skilsmässa, haha.
Vi har nu varit på campingen i några dagar och redan sett olika varianter av uppsättning.
Det är ju riktigt så att folk bänkar sig utanför sina egna tält med en öl i näven för att se på " föreställningen". Kan ge med faan på att de dessutom håller på med illegal vad hållning. Frugan håller på kvinnan och manen på sin like..
Sedan är föreställningen i full gång...
Tältet skall dras fram ut sin trunk....det är då man kanske kommer på att det " nog" var lite fuktigt förra gången man plockade ner det, sniff..
Alla dessa pinnar skall placeras ut och man står och kliar sig i huvudet. Det ser ut som ett plockepinn på backen. Vart skall man börja??? Endel drar upp förtältet och sedan i med pinnarna. Endel leker " tittut" under duken. Och alltid ser det ut som om det är den mannliga delen av familjen som är arbetsledare. Han placerar ut en familje medlem vid varje pinne. Och delar ut sina order. Ibland blir det inte riktigt som han tänkt sig. Då höjs rösten. Eller vid vissa fall så slängs pinnarna och han går med bestämda kliv där ifrån.....antar att han behöver samla krafter igen.
Återkommer om en stund med förnyad energi om att faanskapet SKALL upp. Man kan ju höra på rösten och se på kropps språket, haha.

!

Det gäller att ha tungan rätt i munn, när förtältet skall upp...

/ Kram Suss


Kommentarer
Postat av: sofia

Var gärna med i dagens tävling på min blogg! Tipsa om ditt bästa youtubeklipp för att få din blogg länkad i ett inlägg.Ha en bra dag! / Holgersson

2011-08-08 @ 14:41:36
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/
Postat av: Mystjejen

Haha...ja vilken tjusning och sitta kolla in det;) kan tänka mig att ni hade superkul =) Kramar <3

2011-08-08 @ 15:13:39
URL: http://blogg.mystjejen.se
Postat av: Maria

Härligt med Öland!

2011-08-08 @ 15:43:00
Postat av: Anonym

KOLLA IN MIN BLOGG<3

2011-08-08 @ 23:51:10
URL: http://missyt.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0