Dagens ämne.....

Är väl som bekant SEMESTER och REGN och MIDSOMMAR!!!
Gör en snabb titt på Fb och där kan man läsa att det är 3 ämnen som kommer upp som svampar i jorden.
SEMESTER - Många laddar sina husvagnar. Kollar över sina tält som dom antagligen packeterade in lite fuktiga förra året....Så nu när dom öppnar så har dom en egen liten täppa av mögelsvamp. Liuktar jummi;). Fort iväg och köp ett nytt. Ni är väl antagligen inte ensamma, så det kan ju ta slut (Har en egen historia om det..haha)
Sedan så glöm inte systemet. För er som inte redan har laddat upp: - Ha inte bråttom! Det är låååång kö.....
Det är ju som bekant den " stora" supar helgen. Tycker synd om alla Ölänningar och boende som bor vid dom ökända kust orterna. Ni kan ju ta och barrikadera er innomhus och surra fast all lös egendom. Men antagligen hoppas ni på MYCKET regn. Det brukar hålla dom värsta idioterna stången, haha
Och så var det då regnet!
Skall det ALDRIG ta slut??? Det känns allt lite tröstlöst med all pissande. Man blir ju blöt varenda dag. Har vi något ställe i Sverige som det inte har regnat på dom senaste veckorna????
Har vi det: SÅ GRATTIS;)
MIDSOMMAR - Det svenskaste av Sverige ( näst efter knäckebröd ). Sill, färskpotatis, gräddfil, dill, nubb, jordgubbar, you name it!. Sedan får vi inte glömma knätoffs och midsommarstång. Denna helg som solen skall lysa. Helgen kräver ju sol eftersom ALLA AKTIVITETER är utomhus. Dansen, maten med släkten och vännerna, festen, romantiken, resning utav stången ( inte det enda som står..hihi) regnet oxå! Vad trodde ni med vidlyftig fantasi??
SVERIGE! DU ÄR FANTASTISK!!!!!!
/ Kram Suss

 


Kommentarer
Postat av: Jonnie

haha ja de finns kanske vissa likheter mellan mig o en fäbojänta haha

2011-06-23 @ 19:49:32
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Erika(jyringen)

slipper både kö på bolaget och midsommar...för här firar vi sankt hans och sprit kan du köpa i vilket varuhus som helst :) men jo sverige är fantastiskt även fast sommaren regnar bort :)sv.det var ju det jag tänkte att kontrollen var i soffan men jag vände upp å ner på dynorna utan att hitta den.. :) och nej tack inga snorbollar till mig :P

2011-06-23 @ 21:13:02
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: AnnaE

Glad midsommar Suss!! :)

Trots regnet!

2011-06-23 @ 21:55:53
URL: http://AEsblogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0