El.......avbrott

Igår blev det inget inlägg!
Det blev strömavbrott på denna sidan av vägen, haha.
Jo, ni läste rätt. Vårat samhälle delas av store vägen som går rakt igenom. Och när vi har el avbrott så är det ljust och fint i husen på andra sidan. Och när deras ström går, så sitter vi lugnt och kan se på Tv:n. Detta är skratt retande, men så är det.
Hur kan man vara så beroende utav ström???
Man kan ju INGET göra!!!
Allt går ju med ström. Lill killen gillade inte detta. Han tyckte inte det var bra att han inte kunde titta färdigt på sitt barnprogram. Han låg och muttrade ett bra tag i soffan. Men rättsom det var så blev det tyst! Då sov han. Fick bära honom in till sängen sedan:)
Hur klarade man sig förr??? Ok alla " snuskhumrar" vet nog vad ni tänker;);).......Men dom hade det faktiskt sååå VARJE dag, haha. Det är väl där ifrån allt jädrans handarbete upp kom....?? Man ville ha något i händerna. Och då blev det väl till att sticka och virka.Ty! Dom här riktigta " kärringarna" kan ju göra detta UTAN att ens titta på vad dom gör, HAHA. Kan lugnt säga att jag behöver både händer, ögon och tunga för att ens sticka en slät maska. Eftersom den hela tiden hotar att åka av stickorna ( dom är ju så glatta....)
Vilken jädrans tur man inte levde förr. Då hade jag stått mig slätt och antagligen varit ungmö, hihi. Eftersom man skulle kunna sticka, virka, knyppla, broder, väva m.m .Allt fick man göra själv till sitt bröllop.
VILKEN TUR ATT ALLT GÅR ATT KÖPA IDAG......!
/ Kram Suss

Kommentarer
Postat av: Jonnie

haha nje jag vet, nje flinten är inte så farligt än, men de kommer väl haha

2011-06-19 @ 18:00:54
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: erika(jyringen)

sv.men jag har ju överlevt 27år däruppe så int blir du uppäten i första taget..i vart fall int av mygg...om det är en björn vågar jag inte lova så mkt :P

2011-06-19 @ 21:49:54
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Emmie

Åh, det är ju så irriterande när strömmen går, som tur väl är så gör den väldigt sällan det hemma hos oss.. haha.. :P

2011-06-20 @ 17:15:11
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: Tilla

Fin blogg :)

2011-06-21 @ 11:35:24
URL: http://tillaandersson.blogg.se/
Postat av: Mystjejen

Det är så irriterande när den går....så skönt att den kom tillbaka =)Kramar

2011-06-21 @ 15:52:31
URL: http://blogg.mystjejen.se
Postat av: Ch

hemskt när man får strömmavbrott,man känner sig så förlamad, man kan ingenting göra. håller med dig, tummen upp för dem som levde för länge länge sen. vi hade inte klarat av att överleva så som det ser ut idag:)ha en finfin dag! kram/Ch

2011-06-22 @ 21:49:20
URL: http://silverdam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0