Önskelista...

Kära TOMTEN!

Här kommer min önskelista!

Önskar mig inte så hemskt mycket, men det som står ner skrivet ligger mig varmt om hjärtat...

Fred på jorden! ( Det kan ju inte vara en så stor grej för dig! Hota bara med att alla bråkmakare INTE kommer att få några klappar i jul. Då kommer ALLA att bli snälla)

En säck med pengar! ( Bara till att ta in en slags kollekt ifrån alla som du far ner i skorsten hos. Det är inte gratis med sotare. Och i december månad så spar väl hushållen in på dom stackarna:)

En ny bil! ( Har du problem med att få ner den i säcken? Ställ den på garage uppfarten. Det går lika bra. Är inte såå kinkig att den måste ligga under granen...)

Se till att mina barn blir nöjda! ( Ge dom för guds skull inget dom ej vill ha...pengar, leksaker och kläder går bra, men inte fel färg eller storlek. Det är så tråkigt att stå i mellandags reorna och köa...)

SNÖ! ( Kanske låter jag tjatig, men för att jag skall få "julfeeling" så vill jag ha massor av snö. Du kan väl ta ett snack med KUNG Bore under en bridge kväll eller supa han under bordet. Så att han i ett svagt ögonblick lovar snö. Det man lovar måste man hålla. För kommer det ingen snö, kommer jag INTE att läsa: TOMTEN ( Snön ligger vit på taken....)

Jag lovar att inte bli besviken om jag inte får allt...

Men till nästa år kommer jag att anlita ett annat företag till julklapps utdelningen OM du inte kan uppfylla mina önskningar! Det finns gott om bemanningsföretag som inte kör med uråldrig transport...Det här med att använda stackar djur till att transportera klapparna kan aldrig vara djurvänligt..

Ps! Försök att inte komma mitt under KALLE ANKA filmen.

För i så fall får du vänta..Ds

EN RIKTIG GOD JUL

/ KRAM SUSS


Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Haha :)

2011-11-30 @ 10:34:45
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Vivi

Ha ha ha , vilken bra lista ! ;) Hoppas tomten läser & godkänner, han får gärna skicka ned lite snö till oss också på jul när han ändå är i farten ;)Det är så härligt att katter är så lättroade och när de ligger på lur i en papperspåse kan man nästan höra dem fnissa i smyg :)

Kram!

2011-11-30 @ 10:47:46
URL: http://www.missvivis.se
Postat av: Jonnie

haha nje de kom inget nytt inlägg , börjar tröttna lite på att blogga tror ja, haha får hoppas att de e en tillfällig svacka :)

2011-11-30 @ 12:20:10
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: HomoErotis

Tror nog att Tomten kommer göra dig nöjd och inte kika förbi under Kalle Anka.

2011-11-30 @ 13:15:20
URL: http://homoerotis.blogspot.com
Postat av: Tommy

SV: Skrattar .. Ja jag kan inte sitta och vara snäll alltid heller ;)Japp, nerverna låg utanpå i natt, så är det alltid första natten sambon är borta.. Kan fasiken inte sova ordentligt då..

2011-11-30 @ 15:58:09
URL: http://tommytott.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Å jag som har problem med vad jag ska önska mig.... Ser ju allt här ju!

2011-11-30 @ 21:00:27
URL: http://fnulan.se
Postat av: Ch

ahhaha, ojojojo bästa önskelistan jag har läst!!!

detta har du gjort riktigt bra, MEN

Hur skall tomten hinna med oss andra? jag önskar mig ett hus vid sjön, gärna en bil oxå, helst till killen och körkort på köpet! annars inget mer:=)ps. tack för att du påminnde mig om julafton, jag har ju lätt att glömma som du förstår:) Jag är snurrigare än kalle anka!:/ vet du om det finns någon botmedel? ska fråga tomte :)

2011-11-30 @ 22:58:10
URL: http://silverdam.blogg.se/
Postat av: Jonnie

jo men så e de, man tappar liksom inspirationen haha

2011-11-30 @ 23:13:32
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: M

Fin blogg :) hur e läget idag :)?

2011-12-01 @ 10:16:19
URL: http://monikey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0